Skip to main content

Kniv

Vi tillverkar och säljer ett stort antal olika sorters knivar till alla maskinmärken för träindustrin. Knivarna används till både flismaskiner och sågverk. Vi gör allt från mindre flisknivar till större huggknivar, samt även mer komplexa knivar som profilierare och rotreducerare. I vår egen maskinpark tillverkar vi alla knivar från grunden för bästa möjliga kvalitet.

Kontakta Oss

Flisbrytare

En annan stor del av vår tillverkning utgör kategorin flisbrytare. Dessa hör vanligtvis ihop med kniven som vi också tillverkar. Vi säljer dessa både för sig och tillsammans med kniven. Här finns också ett stort utbud av olika sorter, och med god konstruktionskunskap och lång erfarenhet hjälper vi till att tillverka efter just ditt behov.

Kontakta Oss

Motstål

Olika sorters motstål tillverkar vi i vår verksamhet. Motstål finns i många olika varianter och vi kan tillverka de flesta. Med våra moderna fräs- och slipmaskiner kan vi hålla strikta toleranser och fina ytkrav. Med nära och bra samarbete med härdningsverkstaden klarar vi även att tillverka smala och länge detaljer med högre krav på planhet!

Kontakta Oss